Duitsland


karten.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Technisch onderzoek naar oorzaak koolmonoxide Stadskanaal ..
  Dagblad van het Noorden - Alle slachtoffers koolmonoxide weer thuis
 • Johan Haarsma wint titel op NK Karting
  W‚ldNet nieuws - Johan Haarsma (15) uit Drachten van Kartteam A6.NL, heeft op circuit Park Berghem(NB) de titel in de BNL klasse(Benelux)veroverd. De eerste manche eindigde Johan als 2e . Manche2 1 ronde voor het einde uitgevallen door mankement. Zaterdag en Zondag 29/30 Oktober stond de laatste wedstrijd op het programma van het NK en BNL karten in de RK1 senioren klasse. Johan Haarsma had zondag genoeg aan een overwinning en een tweede plaats in de 2e heat waren genoeg voor het kampioenschap.( Foto 1 Johan in de midden, foto 2 Johan links) In de eerste heat startte Johan daarom vanaf de tweede plek en wist meteen de leiding over te nemen. Samen met de nr 2 Marco Jonkers wisten ze een gat te slaan met de rest. Echter Marco had iets meer tempo en nam de leiding over Johan kon volgen maar kwam er niet meer voorbij. Johan verhoogde de druk op Marco, maar er was geen ruimte om er nog voorbij, zodoende een 2e plaats in manche 1. De tweede heat mocht Johan wederom als 2e starten. Ook nu pa...
 • Single dansavond voor singels vanaf 35 jaar!
  OP zoek naar een nieuwe partner/ relatie in 2012? Of gewoon op zoek naar een leuke invulling voor de weekenden met andere singels ?Meestal zijn een van de goede voornemens in een nieuw jaar: nu ga ik er iets van maken, ik wil niet langer alleen blijven, of ik ga op zoek naar een invulling voor de weekenden want vooral die zondagen duren lang en zijn eenzaam.. maar dan , hoe pak je dat aan?
 • Mario Karten en sms'en? Doe het niet!
  Sms'en tijdens het racen heeft een slechte invloed op je tijd in Mario Kart. Dat is de conclusie van nu al het meest briljante onderzoek van 2014. Dokter
 • Meeste klachten over kartingbaan Eefde
  De kartingbaan Eefde voert de Gelderse klachten Top 10 Bedrijven aan. Ook vorig jaar stond de kartingbaan op de eerste plek. De top 10 is gebaseerd op klachten die bij het Provincieloket binnenkomen.
 • Rihanna gespot met Rob Kardashian
  Rihanna gespot met Rob Kardashian - Show - Algemeen - Nieuws - Stentor
 • Buma wil bankensector harder aanpakken
  DEN HAAG (ANP) ? CDA-leider Sybrand Buma wil de financiŽle sector harder aanpakken. De ?moraal? en ?respect en zorg voor elkaar...
Duitsland
Bdki
Indoor kartbanen in duitsland. indoor kartbanen in duitsland
http://bdki.nl/info-indoorbanen-duitsland.html

Bipostoracingteam
Biposto racingteam - kartbaan emsbŁren (duitsland). biposto racing team
http://www.bipostoracingteam.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=51

Deweekkrant
Ray renirie wordt 1e op nk sprint (karten) in hahn (duitsland) | sport | de molenkruier | dé weekkrant. ray renirie, wordt 1e op nk sprint 4 op 17 juni 2012 in hahn.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juni/25/ray_renirie_wordt_1e_op_nk_sprint_karten_in_hahn

Dezwerver
Wegenkaarten - duitsland | reisboekwinkel de zwerver
http://www.dezwerver.nl/r/europa/duitsland/c/kaarten/wegenkaarten

Kartgrid
Kartgrid.be - karting in belgie. alles over karting in belgie, zowel indoor als outdoor. we geven u alle info die u zoekt over de verschillende kartingcentra. discussieer met andere kart piloten op ons forum.
http://www.kartgrid.be/v4.1/outdoor/duitsland.htm

Opdefiets
Kaarten duitsland
http://www.opdefiets.net/fietskaarten/krtduitsland.htm

Stanley Livingstone
Wegenkaarten duitsland 1:200.000 (general karten) reisboekhandel stanley & livingstone den haag. wegenkaarten en plattegronden van duitsland vindt u bij stanley & livingstone, speciaalzaak in landkaarten, reisgidsen en reisverhalen. schoolstraat 21 centrum den haag. ook webwinkel.
http://www.stanley-livingstone.eu/wegenkaarten-duitsland-1200000-general-karten-cm-2388.html

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal